Ημεροβίγλι, Σαντορίνη
84700, ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ.: 22860 24844 - 6
Fax : 22860 24847
E-mail:info@santorini-andromeda.com
Γενικές Υπηρεσίες
Εξωτερική Πισίνα
Βεράντες & Τζακούζι
Μπαρ Πισίνας
Εστιατόριο Πισίνας
Πολυτελές Εστιατόριο
Check in Date
Check out Date
Persons per Room
Weddings

Αν επιλέξετε το νησί μας για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας έχετε κάνει το πρώτο βήμα για μια μοναδική βραδιά.. Το επόμενο βήμα είναι να έρθετε σε μας.

Το ξενοδοχείο Andromeda Villas έχει το κατάλληλο προσωπικό, το ιδανικό περιβάλλον και την απαιτούμενη πείρα για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τον τέλειο γάμο.
Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου μας θα αναλάβουν όλες τις προετοιμασίες για την γαμήλια τελετή και την δεξίωση, καθώς και τη διαμονή των νεονύμφων σε μια από τις Σουίτες του Andromeda Villas.

Το εστιατόριο δίπλα στην πισίνα είναι ιδανικό για μια ρομαντική γαμήλια δεξίωση στην Καλντέρα υπό το φως των κεριών και αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για τη νέα σας ζωή. Αν ο καιρός δεν το επιτρέψει, υπάρχει και το εστιατόριο "Cave" που βρίσκεται σε κλειστό χώρο, διαθέτει όμως και αυτό φανταστική θέα στο ηφαίστειο. Όπως φανερώνει το όνομά του, μοιάζει με σπηλιά, καθώς έχει αψιδωτό σχήμα που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Οι μεγάλες τζαμαρίες που διαθέτει επιτρέπουν στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα, το ηφαίστειο, καθώς και ολόκληρη τη Σαντορίνη.

Ο έμπειρος σεφ του ξενοδοχείου μας θα σας ετοιμάσει μοναδικά εδέσματα και τοπικές σπεσιαλιτέ που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Μαζί θα επιλέξουμε τα πιάτα που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σας καθώς και τη μουσική επένδυση της βραδιάς. Το προσωπικό του Andromeda Villas θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία και να κάνει αυτή τη μέρα πραγματικά μοναδική για εσάς και τους οικείους σας.

Εσείς δεν έχετε παρά να πείτε το μεγάλο «ΝΑΙ». Όλα τα άλλα αφήστε τα σε μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      Powered by Marinet